PREMI PIRENE DE PERIODISME INTERPIRINENC

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra ha fet públiques les bases del premi Pirene de periodisme interpirinenc, al qual poden presentar-se els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que s'hagin publicat o difós entre l’1 de juliol del 2012 i el 30 de juny del 2013 i que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels autors, treballs que en la seva opinió s’adiguin a l’esperit del premi encara que no s'hi hagin presentat. La dotació del dissetè premi Pirene és de 6.000 euros, aportats pel Govern d’Andorra, 3.000 dels quals seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i els altres 3.000 per a un reportatge de premsa escrita.

El premi Pirene de periodisme interpirinenc es va crear l’any 1996, fruit d'un acord entre el Ministeri de Cultura del Govern d’Andorra i l’Associació de Mitjans de Premsa, amb l’objectiu de promoure el coneixement i la difusió de la realitat de la regió dels Pirineus mitjançant els reportatges de premsa escrita i audiovisual.

Descarrega't les bases en català
Télécharger les bases en français
Descarrega't les bases en aragonès
Download the bases in English


Descarrega't el formulari d'inscripció



Biblioteca Pública del Govern d'Andorra
C/ Prada Casadet, 4, baixos
AD 500 ANDORRA LA VELLA
Pt. d'Andorra
Tel. 00 376 828 750
C/e: bibliopublica@andorra.ad

No hay comentarios:

Publicar un comentario